Hoppa till sidans innehåll

Premiär för Måndagsseglingarna 2022, 30 maj!

23 MAJ 2022 13:25
Varmt välkommen att hänga med på havet för ett par timmars härlig segling. Med start måndagen den 30 maj kör vi våra måndagsseglingar under hela sommaren. Du behöver inte vara medlem i klubben eller besitta några seglingskunskaper för att hänga med.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2022 13:25

Välkomna att hänga med ut på Öresund för ett par timmars härlig segling utanför Vikens kust. Måndagsseglingarna börjar den 30 juni och forsätter sedan hela sommaren fram till en bit in i september.

Vi samlas kl 18:00 utanför WBS klubbhus "Kajutan" där vi fördelar gastar på deltagande båtar. Gemensam start utanför hamnen. En måndagssegling tar mellan 1-2 timmar. Du behöver inte ha någon seglingserfarenhet för att få hänga med ut. Klä dig efter väder. Det kan bli lite blött ibland. Har du flytväst så ta med annars finns det att låna.

Efter seglingen samlas vi i klubbhuset och käkar en korv eller två. Vi tar 30:- för en korv med bröd inkl dryck. Betala gärna med swish.

Under sommaren kommer vi arrangera en eller par "Måndagseglingar Delux" med antingen med "räkfrossa" eller grillafton efter seglingen. Vi återkommer med datum för detta.

Vi ses i hamnen på måndagskvällarna!

Skribent: Fredrik Rege
E-post: This is a mailto link

fb-logo-web      

Följ oss på sociala medier
____________________________ 

Hyr Kajutan för
Kick-off, årsmöte, företagsevent, föreningsmöte?

Är du intresserad av att hyra Kajutan?
Läs mer här >

WBS-medlemsbanner

Wikens Båtselskap i samverkan med Skåneidrotten

SI_logo_stor

svenskasjo_190x158

 

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info