Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till WBS matlagningskvällar!

21 FEB 2017 18:19
Med start lördagen den 1 april (inget aprilskämt) drar vi i gång matlagningskvällar i WBS klubbstuga ”Kajutan”.
  • Uppdaterad: 25 APR 2017 16:49

 

Våra tankar om matlagningskvällarna är att vi under vår, höst och vinter, en gång i månaden träffas på ett inte alltför pretentiöst vis, då vi tillsammans lagar, äter och dricker gott.

Lite beroende på hur stort intresset blir, så delas du in i ett team på 4-6 personer som ansvarar för sin matlagningskväll. Alltifrån menyval med eventuellt tema, inhandling, dukning, matlagning samt det tråkigaste till sist; städning.

Intresserade gäster anmäler sig via mail och betalar ett självkostnadspris vid ankomst.

Nivån på matlagningen, dukningen, etc och eventuellt tema för kvällen, bestämmer du och ditt team helt och hållet själva. Vi välkomnar både nybörjare i köket som proffskockar. Ni behöver inte känna prestationsångest eller krav att ni måste överglänsa tidigare team. Vill ni bjuda på något väldigt enkelt är det helt OK eller om ni känner för att sno ihop en trerättersmeny, så är det inget som hindrar er. Ni bestämmer.  Det viktigaste är att vi har kul och trevligt tillsammans.

Bra att ha i åtanke är dock att WBS kök har sina begränsningar vad gäller utrustning och yta.

Vi kommer att se till att det finns det nödvändigaste vad gäller köksutrustning samt porslin, bestick och glas till uppstarten i april. Det finns även tillgång till utomhusgrill.

Hur många kan vi då vara? Tja, vi får väl avvakta intresset men för att det ska bli någorlunda hanterbart och inte alltför kaotiskt för dom ansvariga bör vi nog begränsa antalet ätande till 20 personer per gång. Det får helt enkelt bli enligt först-till-kvarn-principen. För varje tillfälle skickar vi ut en blänkare där du som WBS-medlem kan anmäla dig som gäst. För planeringen skull måste anmälan vara bindande.

Uppstarten nu i vår får bli lite på försök och konceptet får väl sätta sig efter hand.

Till att börja med skickar du en intresseanmälan till: This is a mailto link,  så kommer vi inom kort återkomma med mer konkret information. Har ni tankar och idéer om matlagningskvällarna får ni väldigt gärna delge med dessa i mailet.

Varmt välkommen!

Skribent: Lennie Timour
E-post: Adressen Gömd

fb-logo-web      

Följ oss på sociala medier
____________________________ 

Hyr Kajutan för
Kick-off, årsmöte, företagsevent, föreningsmöte?

Är du intresserad av att hyra Kajutan?
Läs mer här >

WBS-medlemsbanner

Wikens Båtselskap i samverkan med Skåneidrotten

SI_logo_stor

svenskasjo_190x158

 

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info