Hoppa till sidans innehåll

Framgångar för WBS OK-seglare!

03 SEP 2021 11:05
Klubbens OK-jolleflotta fortsätter att växa och består nu av 25 seglare. WBS kan även stoltsera med att ha flera seglare i toppen på både nationella och internationella regattor.
  • Uppdaterad: 03 SEP 2021 11:05

Benjamin Hammerö och Patric Mure skördade fina framgångar i danska mästerskapen för ett par veckor sedan där båda var topp 10. Fantastiskt bra!

I tuffa förhållande med mycket vind och allmänt mögväder slutade Benjamin på en hedrande 8.e plats och Patric 10:a. Bl a avslutade Benjamin fantastiskt fint med två tredjeplaceringar. Nämnas bör att många av deltagrna tillhörde absoluta världseliten. Stort grattis!

Vi hade även deltagare på svenska mästerskapen där även Vikenseglarna Håkan Söderberg och Christian Schaarup slutade topp 10 med 8.e resp. 9:e plats. Snyggt seglat och grattis till er också.

WBS hade även ett klubbmästerskap 14 augusti med ett startfält på 19!!! båtar. I dem för många tuffa vindarna blev Patric Mure klubbästare i hård dust med Benjamin Hammerö. Mästerskapen avslutades med en mycket trevlig och välsmakande regattamiddag på kvällen, som sig bör.

KM OK-jolle 2021-08-14, Foto: Mats Håkansson

Skribent: Fredrik Rege
E-post: This is a mailto link

fb-logo-web      

Följ oss på sociala medier
____________________________ 

Hyr Kajutan för
Kick-off, årsmöte, företagsevent, föreningsmöte?

Är du intresserad av att hyra Kajutan?
Läs mer här >

WBS-medlemsbanner

Wikens Båtselskap i samverkan med Skåneidrotten

SI_logo_stor

svenskasjo_190x158

 

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info