Hoppa till sidans innehåll

Kona Cup avgjordes i lätt och trixig vind

27 SEP 2020 08:48
Årets Kona Cup i Viken, lördag 26 september, blev lite av en utmaning både för seglare och för arrangör med en lätt vind som under dagens lopp vred från sydlig till nordostlig i kombination med en ganska stark ström.
  • Skapad: 27 SEP 2020 08:48

Trots detta kunde fem delrace genomföras inklusive lunchpaus i land, där till slut Jesse Sobovitch från Varbergs seglargymnasium  (TKK) stod som segrare strax före Magnus Lindstedt från Hittarps surfingklubb (Wesurf) och med Carl Hjertberg från Stockholm (KSSS) på tredje plats. Jesse tog även hem priset för bästa junior. Bästa tjej blev Tuva Lisa Arkemar på en fin fjärdeplats. Totalt kom 19 seglare till start.

Wikens Båtselskap tycker alltid det är kul att få stå som värd för Kona-regattor. Mixen av tjejer och killar i alla åldrar som kan tävla på hyggligt lika villkor i kombination med en glad, positiv, skön och trevlig atmosfär bland seglarna gör att ni alltid är varmt välkomna tillbaka.

WBS gratulerar pristagarna och alla seglare som kämpade väl. Stort tack till våra glada funktionärer som alltid gör ett fantastiskt jobb och till sist ett stort tack till Per i Viken som sponsrade med fina priser i form av delikata charklådor.

Klicka här för resultatlista WBS Kona Cup 2020-09-26.

Skribent: Fredrik Rege
E-post: This is a mailto link

fb-logo-web      

Följ oss på sociala medier
____________________________ 

Hyr Kajutan för
Kick-off, årsmöte, företagsevent, föreningsmöte?

Är du intresserad av att hyra Kajutan?
Läs mer här >

WBS-medlemsbanner

Wikens Båtselskap i samverkan med Skåneidrotten

SI_logo_stor

svenskasjo_190x158

 

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info