Hoppa till sidans innehåll

Hyr WBS Maxi 77, "Lady Madonna" i sommar!


Maxi 77, Lady Madonna

Som medlem i Wikens Båtselskap har du möjlighet att hyra klubbens Maxi 77; "Lady Madonna" för en dag eller längre. Maxi 77 är en robust kölbåt med plats till 4-5 personer. Sedan klubben förvärvade Maxi 77:an har den genomgått en del renovering och fungerar nu utmärkt att bo i för ett dygn eller mer. Lady Madonna är bl a utrustad med rullgenua, pentrykök och utombordare.

Kravet för att hyra "Ladyn" är att du är medlem i WBS och att du är minst 18 år och segelkunning med viss vana att segla en köbåt av Maxi 77:ans storlek. Vi ser helst även att du som hyrestagare minst innehar förarbevis. 

Priset är 500:-/ dygn.

Båten är försäkrad men hyrestagaren står för självrisken vid allvarligare skador som uppkommer t ex vid kollision eller grundstötning. Vid skador som uppkommer p g a vårdslöst handhavande och framförande av båten av hyrestagaren och/ eller av medföljande besättning står hyrestagaren för alla kostnader. Båten är ganska robust men vi förutsätter att hyrestagaren använder sitt förnuft och inte ger sig ut vid alltför dålig väderlek med stark vin och kraftig sjö.

Båten återlämnas städad och i samma skick som vid uthyrningen. Eventuella skador som uppkommit ska alltid rapporteras. Vid mindre skador står WBS för eventuella reparationskostnader.

Maxi 77 är en populär segelbåt som mellan 1972 och 1982 tillverkades i över 3900 exemplar. Båten ritades av Pelle Pettersson och är 7, 62 m (25 fot) lång, 2, 50 m bred och med ett djupgående på 1, 55 m.  Maxi 77 har en segelarea på 34  och väger 2 ton varav 800 kg ligger i kölen. 

Är ni ett segelintresserat gäng så går det även utmärkt att som medlemmar låna Lady Madonna på WBS kvällsseglingar på måndagar.

Anmäl ditt intresse av att hyra "Lady Madonna" via mail till This is a mailto link. Rubricera med "Hyra Maxi 77". Ange namn, telefon och önskat datum. Samma om du vill låna båten på någon av sommarens "Måndagsseglingar".

Uppdaterad: 23 APR 2019 14:37 Skribent: Fredrik Rege
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info