Hoppa till sidans innehåll

Föräldrarengagemang


För att segla jolle krävs det inte att alla föräldrar är aktiva, men då WBS till stor del drivs av frivillig arbetskraft, fungerar klubben bäst med en aktiv föräldrakrets. Många praktiska uppgifter vilar på klubbens föräldrar. Det är också väldigt skönt som seglare att ha en förälder på plats första gången man kommer iland och är genomvåt. 

När man som ny förälder kommer ner till WBS klubbhus kanske det känns lite svårt att direkt komma i kontakt med ”de insyltade”, som ofta har mycket att göra och känner varandra sen tidigare. Nya föräldrar är alltid varmt välkomna, bara ryck tag i någon förälder eller instruktör och fråga. Vi vill gärna poängtera att man kan bli en aktiv förälder utan att själv ha seglat eller tidigare varit i kontakt med segelsporten. Med ett gott humör så kommer oftast resten av sig själv.

 

Tveka inte med att kontakta oss om det är något du undrar över!
Ungdomssektionen är i ett ständigt behov av frivilliga. Föräldrar som känner för att göra en extra insats är hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss på This is a mailto link eller Styrelsen/Ungdomsektionen. Man förbinder sig inte för något, men blir kontaktad vid större arrangemang såsom sjösättning av motorbåtar, vårrustning av klubbens jollar eller vid tävlingar och andra aktiviteter. 

Uppdaterad: 08 FEB 2018 12:12 Skribent: Camilla Lundholm

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info