Hoppa till sidans innehåll

Bilaga Inbjudan/ NoR/ Info


SM Fareast28r

Bilaga till inbjudan

Hitta till Viken: Klicka här för karta (Google map)

Sjösättning och upptagning: Sjösättning och upptagning av deltagande båtar ingår i anmälningsavgiften men (OBS!) endast under angivna tider. (Se Inbjudan/ NoR)

Vid övriga tider hänvisar vi till sjösättning och upptagning i Höganäs hamn (5 km norr om Viken) och till självkostnad. Kontakt hamnkapten Höganäs: This is a mailto link

Förtöjningsplats: Samtliga deltagande båtar ska förtöjas på anvisad plats i Vikens hamn. Förtöjningsplatsen är gemensam för alla deltagande båtar och är belägen vid hamnens södra pir/brygga.

Trailers: Parkeras på anvisad plats i hamnens södra del.

Boende: Nedan ser du några förslag på boende.

I Viken med omnejd finns flera privata rum att hyra samt Bed & Breakfast. Här är en länk till några av dessa: https://www.allarum.se/hitta/sverige/skane/hoganas/viken

Det finns ett stort utbud av hotell i olika prisklasser nära bussstationen Helsingborg C och här är några vi kan rekommendera:

Viken ligger 14 km norr om Helsingborg och buss nr 220 går i snitt var 20:e minut. Bussen tar ca 25 min från Helsingborg C- Viken Centrum. Från Viken C ner till hamnen är det ca 300m.

Länk till busstabell: https://www.skanetrafiken.se/tidtabeller/Regionbuss/181209_190615/Regionbuss_220_181209_190615.pdf.

Frukost och matpaket: En lättare frukost kommer serveras varje morgon fredag-söndag i WBS klubbhus. Lunchpaket kommer delas ut till deltagande seglare lördag och söndag. Både frukost och lunchpaket ingår i startavgiften.

After Sail: På fredag kväll bjuds deltagande seglare på grillad hamburgare och dryck. På lördag serveras dryck och lättare tilltugg. Efter seglings slut på söndagen bjuder vi på grillad korv med tillbehör. Nära, kära och supporters kan köpa After Sail för en facil kostnad.

Regattamiddagen: består av en 3-rätters meny med ett glas vin eller 1 öl alt. alkoholfritt alternativ. Middagen kommer preliminärt att hållas på Vikens hamnkrog. Regattamiddagen ingår i startavgiften för deltagande seglare. För supporters kan middagen köpas för 450:- / person. Du kan lägga till extra deltagare redan vid anmälan i formuläret. Annars vill vi att du anmäler och betalar för extra middagsdeltagare senast i samband med registreringen.

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 09 APR 2019 16:09 Skribent: Fredrik Rege
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Wikens BS - Segling
Box 61
26303 Viken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info